Pagina's

maandag 12 september 2011

Kadootjes

Komende donderdag is het leidsterdag, nog nooit van gehoord maar het is een soort secretaressedag voor de leidsters op het kinderdagverblijf van mijn dochter. Dus ik wilde iets leuks maken, een kleinigheidje voor hun en voor mij een leuke kans om eens wat dingen uit te proberen.

Om toch een idee te hebben wat ze leuk zouden vinden (want hoe goed ken ik ze nou eigenlijk) heb ik ze een briefje in laten vullen daarop konden ze hun lievelingskleur invullen en aangeven of ze van snoep of chocola houden of dat ze meer houden van thee of juist kaarsen wel leuk vinden. Helaas liepen de meningen niet ver uit elkaar dus werd de uitdaging om vercshillende dingen te maken groter maar hier het resultaat....Een doosje waar een kaartspel in hoort maar deze keer gevuld is met Merci.
 Afbeelding van Blossom en tekst van Marianne.


 Hier eindelijk eens het bekende Meci doosje gemaakt, heel simpel eigenlijk.
Randjes groen ge-inkt, papier van Eline en tekst van Marianne.


 Doorzichtige folie heb ik een randje gestikt een paar eyelets erin en een kantje erom al met al wel erg schattig geworden.

 Nog een kaars, dit keer gestempeld en een lintje er omheen. Straks nog even in folie inpakken en een simpel kaartje erbij.

Nog 3 dingen maken voor donderdag en heb geen enkel idee dus maa even wat blogs langs in de hoop inspiratie op te doen.

Benieuwd naar de reacties!

Groetjes

1 opmerking:

  1. Sjonge die kaars is een tof idee!!
    Leuk dat je weer wat geplaatst hebt :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen