Pagina's

zondag 20 februari 2011

* Piramide kaartOp het blog van karens doodles netherlands challenge deze week een patroon challange, een piramide dus dit keer. Via een mailtje kreeg ik het patroon, maar (het zal aan mij liggen) uitprinten was een ramp dus nogal wat moeten bijsnijden voor het ook echt een net sluitende piramide was. Designpapier is een ouwetje van Basic Grey en hoewel ik het een vrolijk vel vind wist ik nooit wat ik er mee moest.Het is een vrij basic kaart geworden, ben er niet helemaal gelukkig mee maar ja dat heb je soms. De vlinders die ik gestempeld heb, met een trekpleister stempel, en uitgeknipt vind ik zelf wel erg leuk.

(de pen heb ik even gedaan om de kaart dicht te houden, uiteraard moet hij open gevouwen verstuurd worden maar dat zou zo raar staan op de foto)

Tot snel

4 opmerkingen:

 1. Heel eenvoudig, maar wel heel mooi hoor! Leuk dat je meedoet met Karens Doodles NL!

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je piramide is mooi en eenvoudig en lekker vrolijk van kleur.
  Fijn dat je meedoet met Karen's Doodles NL.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je zo'n moeite had met uitprinten want hij paste precies op een A4-tje en er zaten ook klepjes aan om 'm te sluiten (dus had je de pen niet nodig gehad :D). Enfin, je bent er toch uitgekomen en hebt een mooie rustige kaart gemaakt met lekker frisse kleurtjes en het fake stikrandje vind ik ook erg leuk staan.

  Liefs, Karen's Doodles NL!

  Renata

  BeantwoordenVerwijderen